Mohamedáni! Křižáci na koně!

09.06.2013 08:48

   Islám prostupuje celou západní Evropu čím dál tím více a ani naše kotlina nebude v budoucnu silnějším hlasům mohamedánů ušetřena. Proto jsem se o islám, jeho dějiny a současnost začal tak trošičku zajímat. Na první pohled vyznavači proroka Mohameda nejsou podle pohledu evropského křesťana zcela v pořádku. Nerad dávám na první dojem, a tak jsem se o to začal konečně trošku zajímat a můžu říci, že jsme daleko více znepokojen, než-li v době, kdy jsem o tom věděl o něco méně.

    Nejvíce mě udivuje, že je na světě 1,5 miliardy lidí, kteří věří ve středověké učení se středověkými názory a postupy i v 21. století. Samozřejmě, křesťanství je daleko starší než-li  islám, který založil v sedmém století Mohamed, ale křesťanství také ušlo řádný kus cesty a křesťané rozhodně už pár století nikoho neupalují a nelynčují, na rozdíl od islamistů.

     Ano, křesťanům je do dnes omíláno, aby se káli za upalování, za inkvizici. Jenže to je již velmi stará historie. Inkvizice vznikla ve 12. století ve Francii z popudu rozšiřování jednotlivých sekt. Činnost sekty se pokládala v tehdejší společnosti za značně nebezpečnou – jejím ideálem bylo nerodit děti a život ukončit sebevraždou. Tehdejší panovníci zavedli za příslušnost k této sektě, trest smrti.

    Nicméně ve většině zemí nepůsobila Inkvizice vůbec, nebo jen krátkodobě. Jiný vývoj vzhledem k odlišným poměrům nastal ve Španělsku. Značná část Španělska byla staletí pod nadvládou muslimů. Ti ve Španělsku zůstali i po jeho úplném osvobození. Mnoho muslimů pak přistoupilo na oko na křesťanskou víru. V době rozmachu islámu v rámci turecké říše vznikla obava, že tajní muslimové se spojí se zahraničním nepřítelem. Proto byla koncem 15. stol. ve Španělsku obnovena inkvizice. Ta během tří set let zabila 6-10 tisíc lidí. Můžeme to pokládat na vysoké číslo, můžeme to ale také s ohledem na třísetletou dobu vnímat jako číslo nízké. Každopádně zabíjelo se v rámci křesťanství. Můžeme říci odporné, ale nikdo v současném křesťanském světě by se k inkvizici vracet nechtěl. Násilí není prostě pro inteligentního člověka přijatelné a inteligentní člověk ví, že palečnicí z nikoho pravdu nedostanete.  

    Ovšem jak inteligentní mohou být lidé, nebo ne ani tak inteligentní, jako spíše na jaké kulturní úrovni, jestliže v 21. století schvalují a praktikují takové věci, jako je kamenování, sekání rukou, řezání prstů, brutální vraždy ze cti a já nevím co ještě. A lidem, vyznávající takovéto praktiky a právo šaría jsou v západní Evropě dělány z politických míst ústupky. Jistě si vzpomenete, jak v Bruselu nebyl o Vánocích 2012 vztyčen klasický vánoční stromeček, aby to náhodou neuráželo muslimy. Tak kdo je tu doma?

   V Iránu se také nemůžete chovat, jak se vám zlíbí a musíte ctít muslimské zvyky. Představte si na Teheránské ulici prostovlasou Evropanku s bohatým dekoltem. Natož třeba zakazovat ramadán, aby se neurazili tamější křesťané. Nemyslitelné. Ostatně když jsme u toho Iránu, tak nezapomeňme, že tam působí náboženská policie, která například hlídá, jestli je na ulici se bavící dvojice rozdílného pohlaví v příbuzenském vztahu. Cizí muž a žena se totiž spolu bavit nesmějí. Jak taková náboženská policie zakročí nevím, ale již její existence je zpátečnická.

    Vůbec vztah muž a žena je pro v islámu velice zajímavé téma a někdy dosti nechutné. V muslimských zemích může mít muž až čtyři manželky. Prorok Mohamed to tak prostě určil, i když on sám jich měl devět. S tím, že jeho nejmilejší byla devítiletá Aiša. Proto se také může vdávat již devítileté dítě- holčička. Tady nám již něco naznačuje, že tvůrce islámu nebyl jaksi úplně v pořádku. Zkrátka byl to pedofil. Navíc člověk, který neuměl ani psát (Korán nadiktovat svým věrným, kteří jej zapisovali). Takovou perličkou je, že v Sunně, soubor výroků a činů proroka, například Mohamed popisuje, jak si vytírat zadek. Ne starou kostí, ale kamenem, prosím pěkně. No v souvislosti s tímto základem hygieny muslimové daleko nedošli dodnes. Vzpomínám na historiky známých vysokoškoláků, kteří popisují, jak zaneřáděné bývají WC po návštěvě blízkovýchodních studentů.   

     Vůbec vzpomínané právo šaía je pro nás velmi problematické a aktuální. Jeden muslimský představitel v Belgii loni prohlásil, že právo šaría bude zavedeno v celé zemi. A pokud se to rodilým Belgičanům nelíbí, mají opustit zemi. To je do nebe volající. Muslimové si veřejně uzurpují právo na evropské země. Dokonce v roce 2011 Sharia4Belgium na webu psala, že jejich soud se sídlem v antverpské čtvrti Borgerhout bude řešit rodinné spory přistěhovalců. „Jurisdikce“ soudu se má vztahovat na sňatky, rozvody, opatrovnictví dětí, dědictví a podobná témata. Samozvaní muslimští soudci budou postupovat výlučně podle šaríi, nikoli belgických zákonů.

    Ve stejném roce v některých čtvrtích Londýna islámští aktivisté rozlepovali samolepky s upozorněním, že se nacházejí v zóně, kde platí právo šariia. Za akcí stál Islámský duchovní Anjem Choudary, který se hlásí k odpovědnosti za tento program, prohlásil, že připravuje vyhlašování muslimských komunit v Británii s cílem "zasít semena pro vznik islámského emirátu v dlouhodobém horizontu".

    Další alarmující zajímavostí je, že Muslimové využívají britskou televizi, aby kázali původní podobu islámu. V rámci svých televizních vystoupení kážou o tom, že islámské právo nařizuje zabíjet odpadlíky od islámu apod.  Příkladem může být jistý muslimský kazatel Zakir Naik, který v pořadu Dare to Ask, televizní stanice Peace kázal o tom, že pokud se muslim vzdá islámu a začne veřejně kázat proti islámu, má být zabit dle islámského zákona. Kazatel Zakir Naik se těší oblibě nejen u konvertitů, ale i pákistánských muslimů po celé Evropě včetně České
republiky.

    Zabíjení nevěřících, je dle pravidel středověkého Koránu. Korán praví: Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití. Avšak nebojujte s nimi poblíže Mešity posvátné, dokud oni s vámi zde nezačnou bojovat. Jestliže však vás tam napadnou, zabte je - taková je odměna nevěřících!

    Nejděsivější je, že toto učení nenávisti (čeští konvertité islám prohlašují za náboženství míru) je stejně nenávistné po celém světě. Tím chci upozornit na to, že jednotlivé jevy nenávisti a arogance nejsou aktem nějaké komunity v Belgii nebo zmiňovaném Londýně. Stejné názory, názory na pomuslimštění světa i za cenu zabíjení jsou po celém muslimském světě. Český novinář Břetislav Tureček, který napsal poutavou knihu Světla a stíny Islámu popisuje setkání v Gaze s islámským duchovním v roce 2005. Ten mu řekl: Palestina patří muslimům, a je dobře, že odsud ti židé odcházejí. Cílem nás, muslimů, ale musí být očištění celého světa a zavedení islámu ve všech jeho koutech, a stažení sionistických kolonistů je proto jen začátek. A naší povinností je bojovat proti všem, kdo nám budou při tomto úkolu stát v cestě.

    A takovýchto příkladů by se dali nalézt stovky. Zkrátka islamisté veřejně hlásají, že islám musí být zaveden v celém světě. Veřejně hlásají, že chtějí svým starým učením se středověkými praktikami ovládnout starou Evropu. To by mělo znepokojovat každého Evropana a shodit konečně masku humanity a veřejně a tvrdě bránit domovinu.

    Nechci, aby to u nás dopadlo jako v Afganistánu, kde je téměř sto procentní negramotnost. Země se skutečně zastavila ve středověku. Vzpomínám si na pořad s Karlem Šípem, kde měl jako hosta jednu českou cestovatelku. Ta projela celý svět a na otázku jestli se někde někdy bála, tak odpověděla, že v Afganistánu. Tam prý nebylo na ulici vidět ani jednu ženu a ona světlovlasá blondýnka, musela prchnout z dosahu hloučku mužů. Ano, můžeme tuto zemi považovat za extrém, ale co takové Turecko které se poevropštilo až díky Mustafu Kemalu Atatürkovi již v roce 1923 a islám přestal být státním náboženstvím. I v této zemi, především na jejím východě se nedávno stalo, že vlastní otec pohřbil zaživa dceru, protože se bavila s chlapci. Bavíme se prosím pěkně o 21. století. Ani tato skutečnost nerozsvěcuje zatvrzelým islamistům v hlavách a chovají se jako ve středověku.

    Zmínil jsem Turecko. Ale co Německo, kde byla také zavražděna dívka svými příbuznými pro stejný „prohřešek“ jako zmiňovaná dívka z Turecka. Zkrátka Evropa je toho plná. Plná moru zvaného islám.

    Islám je plíživým nebezpečím. Představitelé islámu nás přesvědčují o jeho mírumilovnosti a o tom, že respektují zdejší podmínky. No nevím, jaksi jim nevěřím. Homosexuálové, když řvali, že chtějí registrované partnerství, také přesvědčovali, že to je konečná a nebudou požadovat adopci dětí. Dnes to již požadují.

    Korán praví: V ten den nebudou nevěřícím majetky ani děti jejich proti Bohu nic platny a stanou se palivem pro oheň pekelný.

     Tolik tedy závěrem. Níže dávám pár zajímavých odkazů.

https://www.koranoislamu.cz/

https://info.pravdaoislamu.cz/index.php/category/islam/

https://eurabia.parlamentnilisty.cz/Default.aspx   

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/302715-mladici-v-londyne-podrezali-vojaka-vzyvali-pri-tom-allaha.html

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gD8ft0ako3k